SezoNowość – warsztaty botaniczno-kulinarne dla szkół ponadpodstawowych
-
Czas trwania:
2,5 h
-
Limit miejsc:
30 osób
-
Koszt:
750 zł za grupę 15 os
W razie pytań napisz do nas
wycieczki.ogrod@uw.edu.plTo wyjątkowe warsztaty botaniczno-kulinarne. W zależności od pory roku organizatorzy przygotują składniki do przygotowania smacznej potrawy. Wspólne gotowanie uczniów pod okiem edukatorów to najlepsza okazja do nauki.
Uczestnicy dowiedzą się o zdrowych składnikach, które warto wprowadzić do domowych i szkolnych jadłospisów.
Poznają nowe smaki, połączenia przypraw i składniki dostępne w danej porze roku.
Efektem spotkania jest wspólnie przyrządzenie sezonowego dania, którym wszyscy posilą się na miejscu.
Zajęcia dostępne w środy
Koszt: 750 zł za grupę 15 os.
Czas trwania: 2,5 h
Limit: 30 osób